Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Senior VIP

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Senior VIP

Från 998 SEK

Per gäst

 

Hösten står för dörren. En härlig sommar lider mot sitt slut, men vi på Villa Brunnby är inte ledsna för det! Tvärtom ser våra kockar så mycket fram emot att få botanisera bland alla fantastiska råvaror som hösten bjuder på.

Nyplockad svamp och äpplen, nyskördad kål och nyfångad röding för att nämna några… vilken dröm! Vi jobbar alltid med säsongens råvaror när de är som bäst, och vilket privilegium vi då har att få verka i vårt fantastiska Kullabygden sida vid sida med regionens bästa livsmedelsproducenter som våra leverantörer.

Följ med oss in i hösten, vi utlovar en magisk upplevelse i smakernas tecken. Våra menyer varierar utifrån dagens skörd eller fångst – vi låter Karljohanssvampen eller havskräftan styra! Vi garanterar vi en välkomponerad, väl genomtänkt och välsmakande kväll inramad av miljön i vår vackra matsal.

Vår sommelier har i samråd med köket och väl utvalda – och även här ibland lokala – producenter tagit fram vinpaket och härliga cocktails som kommer att tillföra ännu en dimension till matupplevelsen.

Kom på eftermiddagen, spela ett parti boule och drick en kopp kaffe, ta ett glas bubbel och njut av eftermiddagen och kvällen. Sov gott i våra ombonade rum och avsluta er upplevelse med en långfrukost på morgonen.

 

Paketet ger er 20 % rabatt på våra vanliga priser och inkluderar:

Incheckning med bubbel

Ett parti boule

Upplevelsemeny i fem etapper i vår vackra matsal

Övernattning i dubbelrum

Frukostbuffé

 

Vårt Senior VIP-paket går att boka på vardagar - varmt välkomna!

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: från 2022-08-29
Möjliga ankomstdagar: tis, ons, tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Upplevelsemeny i fem etapper
  Incheckning med bubbel
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Senior VIP. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod