Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Livsnjutning signerat patzy_pejlar - 25-27/3 2022

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Livsnjutning signerat patzy_pejlar - 25-27/3 2022

Från 4 950 SEK

Per gäst

 

Inspireras och njut med Patricia Borglin som tillsammans med oss på Villa Brunnby har skapat en helg helt i sin egen smak. Patricia har varit make-up artist i över 15 år och dessutom rektor på en av Sveriges mest välrenommerade hudterapeutskolor. Hon är känd som den glädjespridande makeupartisten med öga för detaljer och stil, under Instagramkontot @patzy_pejlar. Under tre dagar kommer du bland annat att få höra inspirerande föreläsningar, delta i Patricias makeupskola och vara med på sköna träningspass. Malla Sweden visar fantastiska klänningar och dessutom besöker vi en vingård, har vin- och bubbelprovningar, ställer till med galamiddag med underhållning, bjuder på läckra överraskningar och mycket mer!  Förlåt killar - ladies only. Så tjejer, kom och bara njut! 

Paketet inkluderar 2 övernattningar /del i dubbelrum 2 frukostar i internationell stil med bubbel 1 Middag med underhållning 1 Galamiddag 3 luncher Bubbel-provning Makeupskola signerad Patricia Borglin 2 träningspass Vingårdsbesök och vinprovning Lyxig goodiebag Överraskningar hela helgen

 

Paketet är öppet för försäljning: från 2021-12-07
Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Trerätters middag
  Make-up skola med Patzy
  Bubbel jorden runt - provning av fyra bubblor
  Frukost
  Träning
  Galamiddag
  Besök på Kullabergs vingård

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Livsnjutning signerat patzy_pejlar - 25-27/3 2022. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod